Kerstactie Kind & Brandwond

Sinds enige jaren staat de Kerstactie van RC IJmond in het teken van inzet voor een financiële bijdrage aan Stichting Kind & Brandwond in Beverwijk. De afgelopen jaren varieerden de acties van verkoop van Kerstbier, gebrouwen door de Brouwers uit Santpoort, tot de verkoop van Kerst-maaltijdboxen. Hierbij werd de verkoop ondersteund door unieke filmpjes met Julius Jaspers, door verkoop op de Kerstmarkten in Haarlem en in Santpoort-Noord, door verkoop via deze website en door persberichten die werden opgenomen in lokale media in Velsen.

IJmond-Kerst-Fiets Rally op 10 December

Tijdens de IJmond-Kerst-Fiets Rally fietsen de deelnemers in kleine groepen naar een aantal bezienswaardigheden en/of ondernemingen in Velsen. Bij iedere stop ontvangen de deelnemers een korte uitleg en/of een kleine versnapering. Na de deze bezoekjes volgt een gezamenlijke stop bij de KNRM in de haven IJmuiden. De KNRM zal ons iets vertellen over haar activiteiten en over de laatste ontwikkelingen. Tenslotte fietsen we gezamenlijk naar het strandpaviljoen HighTide Surf & Food. Voor alle deelnemers staat een stamppot maaltijd klaar op receptuur van Julius Jaspers! En daarbij drinken wij natuurlijk een lokaal biertje van Santpoorts Bier. Na de maaltijd fietsen wij weer samen terug naar Strawberries.

Wij hopen op een grote deelname.

Aanmelden kan via een mail aan peter@petervanduyn.nl.
Geef svp duidelijk aan of je gebruikt wilt maken van een huurfiets tegen € 20,-- extra kosten!

Programma

12.00u Verzamelen bij KHC Strawberries
Ontvangst met soep en stokbrood. Een opwarmer voor de fietstocht.
Bekendmaking indeling fietsgroepen
12:30u Start fietstocht. De groepen rijden allen een eigen route naar een aantal lokale bedrijven en bezienswaardigheden.
15.30u Uiterlijke aankomst groepen bij KNRM in IJmuiden haven.
16.00u Gezamenlijk vertrek naar HighTide
17.00u Borrel & walking-stampot-dinner in Hightide.

Bijzonderheden

Deelname: Iedereen kan deelnemen aan de IJmond-Kerst-Fiets Rally.
Leden van Rotaryclub IJmond nemen allemaal minimaal een (1) introduce mee.
Kosten: De kosten bedragen Euro 50,- per persoon. Dit bedrag is ‘all-inclusive’. De maaltijd en de drankjes worden zoveel mogelijk gesponsord.
Fietsen: Voor fietsers zonder fiets kunnen wij een huur-elektrische fiets verzorgen. De kosten hiervan zijn Euro 20 per fiets. Er zijn 20 fietsen huurfietsen direct beschikbaar.

Alle deelnemers krijgen een unieke stempelkaart. In deze kaart is ruimt om met een logo te adverteren voor Euro 150,-.

Er is ruimte voor een (1) hoofdsponsor van de Kerst Rally. Deze vragen wij een bijdrage van Euro 250,-. Deze hoofdsponsor wordt prominent vermeld in alle communicatie en zal met logo voorop de fiets-stempelkaart vermeld worden.

Kerstbier
Kerstbier
 
 
RC IJmond
Kind en Brandwond
Dijkman
Slagerij Duijn
Kerstbier