Kerstactie Kind & Brandwond

Rotaryclub IJmond en lokale Santpoortse winkeliers komen in actie voor stichting Kind & Brandwond.
Doe jij ook mee? Geef dan de Kerstborrelbox of een fles Kerstbier cadeau.

Help ons zoveel mogelijk te verkopen.
Geef kinderen met brandwonden een onbezorgde vakantie.

Geef een Kerstborrelbox cadeau!

Speciaal voor kerst stelden de Brouwers van Santpoort samen met de lokale ondernemers deze kerstborrelbox samen. Met deze box kan je kerst niet meer stuk want hij bevat alles om een overheerlijke borrelplank op tafel te zetten. De opbrengst gaat helemaal naar Kind & Brandwond.

Doe mee aan de Kerst-fiets Rally

Tijdens de IJmond-Kerst-Fiets Rally op 10 december fietsen de deelnemers in kleine groepen naar een aantal bezienswaardigheden en/of ondernemingen in Velsen. Bij iedere stop ontvangen de deelnemers een korte uitleg en/of een kleine versnapering. Voor meer details, ga naar de pagina in het menu.

Over Kind & Brandwond

Kinderen met brandwonden zijn getekend voor het leven. Ze worden nagestaard en krijgen vaak kwetsende opmerkingen over hun uiterlijk. Kind & Brandwond organiseert vakantieweken en activiteiten, waar deze kinderen onbezorgd plezier kunnen maken en helemaal opbloeien. Kind & Brandwond draait volledig op vrijwilligers en is afhankelijk van donaties.

Zelf een actie organiseren voor Stichting Kind & Brandwond? Alle initiatieven, klein of groot, zijn voor ons belangrijk! Met iedere helpende hand zijn we ontzettend blij. En kunnen we ons blijven inzetten voor kinderen met brandwonden. Neem voor meer informatie gerust contact op! Via telefoonnummer 0251 - 275 510 of stuur een email naar marion@kindenbrandwond.nl

BESTEL NU de Kerstborrelbox of Kerstbier en geef kinderen met brandwonden een onbezorgde vakantie.
Pakketten kunnen vrijdag 16 december en zaterdag 17 december gekocht worden tussen 10.00 en 15.00 uur naast de muziek tent in Santpoort Noord
Vanaf 10 pakketten worden die na afspraak in de IJmond bezorgd (in de week van 20 december) RC IJmond

Kerstbier
Kerstbier
 
 
RC IJmond
Kind en Brandwond
Dijkman
Slagerij Duijn
Kerstbier